Nieuws

 Save the date

Vanaf september gaat de tweede fase Bijzonder Wonen in verkoop, unieke bouwkavels grenzend aan natuurgebied De Groene Grens in Veenendaal-oost. De tweede fase betreft 9 kavels voor vrijstaande woningen en 4 kavels voor twee-onder-een-kap woningen. Dit bijzondere moment laten we niet zomaar voorbij gaan!
Op zaterdagmiddag 9 september 2017 vieren we ter gelegenheid hiervan een klein feestje en informeren wij u graag over de kavels.

Lees meer

 

Bijzonder Wonen op nieuwbouwbeurs

Na het succes van de voorgaande jaren zal ook dit jaar de Nieuwbouwbeurs Veenendaal weer plaats vinden.

Lees meer

 

 

 

Winnaars ballonvaart De Groene Grens

Ter promotie van het bijzondere natuurgebied De Groene Grens en de kavels van Bijzonder Wonen in Veenendaal kon men meedoen aan een prijsvraag, waarbij men een ballonvaart over dit gebied kon winnen. Xander Kok en zijn vrouw Iris Kok deden mee en hebben deze mooie prijs in ontvangst mogen nemen.

 

Geweldige natuurontwikkeling Groene Grens

Vanaf de start in 2012 is veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van flora en fauna in de Groene Grens. Om de flora en fauna ontwikkelingen te kunnen volgen en het beheer goed aan te sturen vindt er monitoring plaats.

 

 

Bijzonder Wonen op TV!

Het mooie natuurgebied De Groene Grens en de kavels van Bijzonder Wonen waren op TV! Op zaterdag 19 maart 2016 werd in het programma RTL woontips op RTL4 aandacht besteed aan uw bijzondere achtertuin.